Diensten

Onroerend goed advies
 
Uit een groot en gevarieerd aanbod kunt u uw keus maken uit nog te bouwen nieuwe huizen, danwel bestaande huizen. Uiteraard naar uw eigen wens en onder de Spaanse zon.
Hypotheek
 
Ons netwerk maakt het al mogelijk om ook voor niet-residenten een hypothecaire lening van 80% te verkrijgen op bestaand onroerend goed, waarbij uw ouderdom geen rol speelt. Ook kennen wij reeds banken die ook een gedeelte van de bouwfinanciering voor hun rekening nemen.
Verzekeringen
 
Ons verzekeringspakket omvat het gehele scala zoals u dat ook in Nederland gewend bent.
Bouwbegeleiding
 
Bij een woning in aanbouw is het belangrijk dat u, ca. 2000 kilometer van Spanje, weet dat er iemand op de 'toko' past. Doorgaans gebeurt dit door ons via digitale opnames die u direkt op een scherm kunt waarnemen en van conclusies kunt voorzien. Ook meer- en minderwerk en wijzigingen van kleur worden op deze manier door u goedgekeurd.
Formaliteiten
 
Uiteraard begeleiden wij u en uw aankoop tot en met de notaris, daarnaast zorgen wij ook voor het Spaanse equivalent van de GEB aansluitingen, telefoon, aanmelding bij de lokale belastingen, uw sofi-nummer, etc
Woningzorg
 
Indien u dat wenst verhuren wij uw woning en zorgen wij voor de inning van de huurpenningen. Daarnaast beschikken wij over technische mensen die naast het onderhoud van uw woning ook verbouwingen voor hun rekening nemen. Dat tuin- en zwembadonderhoud tot ons takenpakket hoort is vanzelfsprekend.
Verblijf in Spanje
 
Indien u dat wenst regelen wij in Spanje uw accomodatie alhier en controleren wij vooraf de plek en de kwaliteit van de accomodatie, terwijl waar nodig ook digitale opnames voor een afgewogen keuze kunnen zorgen.
Autoverhuur
 
Desgewenst regelen wij op uw verzoek dat u bij aankomst bijv. op het vliegveld van een huurauto met zeer concurrerende tarieven gebruik kunt maken.
Alles wat u wilde weten over de Costa Blanca
 
Omdat we inmiddels een goed geolied netwerk hebben opgebouwd kunnen we u (laten) informeren over zaken welke varieren van fiscaal/juridische - tot en met culinaire aspecten van het bestaan in de Costa Blanca.
Verhuur
 
Wilt u alvast de sfeer proeven tijdens uw bezichtigingsbezoek aan Spanje? Of wilt u een luxe villa huren voor uw vakantie? Huur dan via ons een huis.
Resale
 
Wilt u uw bestaande woning aan de Costa Blanca verkopen? Wij verzorgen de verkoop tegen optimale condities voor u. Klik hier en wij nemen contact met u op.
2019 © Altea Homes Projects s.l.